Muistelemispäivän kisat 2019

Lippukunnan yhdistetty IlvesNaali -joukkue sijoittui Hyrynsalmella 23.2. pidetyissä kisoissa hienosti seikkailijasarjassa toiseksi.

Harrastusmessut

Osallistuimme harrastusmessuille 1.9. Messut pidettiin Kajaanihallissa ja lippukunnan piste oli ulkona. Tarjolla oli makkaraa ja vaahtokarkkeja paistettavaksi sekä kahvia ja pullaa. Pisteellä pääsi myös kokeilemaan puujalkoja sekä tietenkin tutustumaan partiotoimintaan.

Kesäretki 2018

Lippukunnan kesäretki Lauttolahti 2018 pidettiin lippukunnan kämpällä 10.-12.8. Retkellä uitiin, kalastettiin, melottiin, soudeltiin, syötiin, laitettiin itse ruokaa trangioilla ja tutustuttiin uusiin partiokavereihin. Lauantai-iltana vietettiin perinteistä iltanuotioita huimine ohjelmanumeroineen.

Keväänpäätös 2018

Lippukunnan kokoperheen keväänpäätös pidettiin Hoikanlammella 29.5. Aluksi partiolaiset kiertelivät rasteilla ja aikuisille oli vanhempainilta-asioita. Seuraavaksi syötiin broilersalaatti, voileipiä, mehua, kahvia ja pullaa. Lopuksi yksi uusi aikuinen ja uudet sudenpennut antoivat partiolupauksensa sekä jaettiin kevään aikana suoritetut merkit. Ilta päättyi sisaruspiiriin.

Lippukunnan kokoperheen päiväretki 15.4.

Lippukunnan kokoperheen päiväretkeä vietettiin Invalan pihamaalla ja maastoissa 15.4.2018. Ohjelmassa lumikenkäilyä, paljon leikkiä, ruoanlaittoa ja muuta partiomaista toimintaa.

Muistelemispäivän kisat 2018

Naalit osallistuivat Joutenlammella 24.2.2018 pidettyihin Muistelemispäivän kisoihin.

Seikkailijoiden yöretki

Seikkailijajoukkue Naalit yöretkeili Lauttolahden kämpällä 24.-25.11.2017.

Insulalacus -syysretki

Lippukunnan Insulalacus -syysretki pidettiin 27.-29.10.2017 Härmänmäen Saarijärvellä, Paltamon Vaarojen Vaeltajien kämpällä. Syysretkellä muun muassa askarreltiin tähtitaivaita, rakennettiin liukurata, nukuttiin teltassa, esitettiin ohjelmaa iltanuotiolla ja saunottiin. Ennen kotiinlähtöä oli vielä seikkailijoiden lupauksenanto.