Perhepartio

Mitä on perhepartio?

”Perhepartio on vähän kuin partiotoiminnan eskari, jonka jälkeen lapsen on helppo tulla säännölliseen partiotoimintaan mukaan”

Kenelle?

Perhepartio tarjoaa perheen pienimmillekin (0-7-vuotiaille) yhdessä heidän vanhempiensa kanssa mahdollisuuden lähteä mukaan partiotoimintaan. Ryhmän tavoitteena on kokoontua kerran kuussa viikonloppuisin väljällä aikataululla. Varsinainen ohjelma kestää noin 1,5 h, jonka jälkeen yhdessäoloa voi jatkaa mahdollisuuksien mukaan. Lisäksi meillä on mahdollisuus osallistua lippukunnan järjestämiin tilaisuuksiin, leireille, tapahtumiin ja tempauksiin.

Perhepartion tarkoituksena on partioon tutustuttamisen ohella antaa lapsiperheille yhteisiä mukavia hetkiä luonnossa. Tavoitteena on myös tarjota entisille partiolaisille, nykyisille perheellisille aikuisille, mahdollisuus palata takaisin partiotoimintaan jo ennen kuin heidän omat lapsensa aloittavat oman partiopolkunsa sudenpentuina seitsemän vuoden iässä. Aiempi partiotausta ei kuitenkaan ole millään tavalla välttämätöntä! Mukaan ovat tervetulleita kaikki, jotka haluavat viettää perheensä kanssa aikaa partiomaisessa toiminnassa.

Perhepartiossa maksut ovat tapahtumakohtaisia ja ne ilmoitetaan erikseen. Tapahtumamaksut eivät sisällä vakuutusta. Aikuiset voivat myös halutessaan liittyä Kajaanin Eränkävijät ry:n jäseniksi.

Tiedustelut ja ilmoittautumiset: kajaanin.erankavijat(at)gmail.com